Groot Molenfeest en Mini-Molenmarkt

Op zondag 25 augustus gaat vanaf 13.00 uur de traditionele provinciale Molenzondag door. Ook De Brakken doen mee. Net zoals de vorige jaren maken we op onze molensite een gezellig buitenterras en kan je aan de buitentoog en het bakhuis terecht voor een natje en een droogje. je kan genieten van een verhalenverteller en van muziek.

Speciaal om onze feesteditie wat extra glans te geven, organiseren we nog eens een Mini-Molenmarkt, een rommelmarkt voor en door kinderen. Wat mag je zoals aanbieden? Géén eten, géén drinken, géén dieren. Kunnen wel: kinderspeelgoed, -boeken en -kledij, maar ook b.v. eigen knutselwerkjes of eigen gekweekte plantjes. De markt gaat door op het eerste stuk van de Kerkhoflei en op het eerste deel van de parking naast de molen, die voor de gelegenheid die dag autovrij zullen zijn. Je krijgt van ons enkel een plaats, je moet zelf alles meebrengen om je kraampje te maken. Na afloop moet je het kraampje en alle niet-verkochte spullen weer meenemen en de plaats netjes achterlaten. Per kraam voorzien we maximum 4 (vier) deelnemertjes; de leeftijdsgrens = lager onderwijs. Heb je in 2024 net het zesde studiejaar achter de rug en ga je in september al naar de ‘grote school’ mag je nog meedoen. Opbouwen kan vanaf 11 uur, start 13 uur, einde 16 uur.

Inschrijven kan tot 15 augustus via info@debrakken.be

Meer praktische informatie en het inschrijvingsformulier voor de Mini-Molenmarkt vind je hier. Samen met de bevestiging van je inschrijving krijg je een affiche om zelf in te kleuren.